Hensengroep
Kanaalweg 33 3041 JE Rotterdam
GSM: 06-24709391
E-Mail: frank@hensenmedia.nl
 
 
  Hensengroep- Hensenmedia  

   

Hensenmedia voor het MKB & Klein bedrijf (ZZP)

Hensenmedia, Frank Hensen, kunt u inschakelen als u geen eigen media afdeling heeft, geen middelen heeft om een groot en duur bureau in te schakelen voor projecten die wel uitgevoerd moeten worden.

Hensenmedia is er voor u. Het MKB (Midden- en kleinbedrijf) en voor de zelfstandige zonder personeel - ZZP of freelancers. Een Klein bedrijf of ZZP-er moet alles zelf doen. Er gaat al veel tijd zitten in het ondernemen en dan ook nog eens veel tijd in de Marketing & Communicatie. Juist voor die groep is Hensenmedia uw partner. Uw partner om samen uw doelen te bereiken. Voor ieder budget, voor ieder bedrijf. Met het inhuren van een professional weet u wat u inhuurt. Vakkennis en de juiste persoon voor het juiste project. Van ZZP bedrijven tot het Midden en klein bedrijf. Dat is Hensenmedia

Frank: "In mijn carrière als Marketing & Internet manager heb ik het vak van communicatie kunnen perfectioneren. De tijd dat een bedrijf 'een' website had en daar ook wat mee deed en zich zelf zo bijzonder maakte is voorbij. Een website is gemeengoed geworden. Normaal. Tegenwoordig moet je als bedrijf jezelf nog steeds bijzonder maken, alleen zijn de wijze waarop zijn snel en sterk veranderd. Zeker met de komst van Social Media. De mogelijkheden in Marketing & Communicatie zijn legio en divers. Die diversiteit, is gebundeld in Hensenmedia en Wimlex Fotografie. Van het bedenken van een actie, het oplossen van een probleem tot realisatie van die actie online maar ook offline.

Hensenmedia is een bureau waar je met al je vragen terecht kan. Binnen de grenzen van mogelijkheden worden alle opdrachten inhouse uitgevoerd. Hensenmedia zal de gespecialiseerde opdrachten als intermediair of project manager uitvoeren met gespecialiseerde bureaus."

Koppelen van de krachten om tot een perfect resultaat te komen. Dat is Hensenmedia!
Advies Marketing Communicatie en Fotografie.
   

 
 

Hensenmedia
Frank Hensen
Kanaalweg 33
3041JE Rotterdam

GSM: 06-24709391
Website www.hensenmedia.nl
Twitter: @hensenmedia
E-Mail: frank@hensenmedia.nl

KvK nr 63615924
BTW nr 107945009B02
IBAN nr NL84 INGB 0006 8792 03

 
         

 
         
 

H E N S E N G R O E P

SEO SEA interim
Ontwerpen FOTO Addwords
HENSEN Analytics Design
Copywriting
MEDIA Media
Redesign Communicatie
Beheer Social Media
Advies Consult

Contact gegevens
   
Adres Hensengroep
  Frank Hensen
  Kanaalweg 33
  3041JE Rotterdam
   
GSM +31-(0)6-24709391
Email frank@hensenmedia.nl
 KvK 63615924
 BTW NL 107945009B02
Hensengroep

Social Media

  © Copyright 2015 - Hensengroep  

 Hensengroep | Contact

 

 

www.hensengroep.nl  www.hensenmedia.nl  www.wimlex.nl  www.efens.nl  www.frankhensen.nl  www.frankmagazine.nl